Pengikut

Ahad, 15 Mei 2011

Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims

Stick Post Till 15 Mei 2011


***
Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan. 
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com

***
korang nk join GA ni..klik SINI 
hemm..teringin jugak nk merasa keenakan Macaron yang cik IMS buat...yg buat sendiri dh rasa..so nk tau la per yg mama buat 2 betul rasanya cm2...huhuhu...buta macaron jugak sebenarnya ni.
hemm...minat je tgk macaron yang cik IMS buat secara live...color pun cantik..kita buat color xmenjadi laaa..huhuhu..so nk mengenali macaron cik IMS..moga2 dr rasa macaron cik IMS blh la diapply kt macaron sendiri... 
 
**buat bukan utk niaga tp jenis gatal mencuba benda baru...huhuhuhu..niat meniaga xde kot...xberani dgn risiko macaron yg ikut mood..hehehehe

3 ulasan:

|| A Lady Named .. Yantiey || berkata...

all the best!!!!

Imaan09 berkata...

saya datang dear..ermmlink yang you bagi tu salah..sbb tu nama xde..xpe,saya dah baiki.. best of luck k..

Cik Ims berkata...

good luck!