Pengikut

Isnin, 7 Mei 2012

Saya Nak Voucer RM300 Dari MamaQaireen Shoppe


lama buka blog ni...dh bersawang n berhantu xtau la blog ni...huhuhu...tetiba tgk ada contest yg senang nk join...moh cuba nasib...huhuhu

 anjuran blog MamaQaireen
 a.k.a
 

nk join jugak klik banner contest yekk...

Khamis, 1 Mac 2012

@ Win COACH Wristlets at BabyIbu


Tarikh
1 Mac 2012 sehingga 31 Mac 2012

Bagi Penyertaan Melalui Blog
  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok.
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified)
  5. Follow blog RoseTreat, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.

Bagi Penyertaan Melalui Facebook
  1. Share link entri ini di wall FB anda.
  2. Like page RoseTreat, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbuShoppe, Beautiful Hijab, danTwoLittleJJ.
  3. Tinggalkan link penyertaan anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.

Syarat Penyertaan

  • Pemenang akan dipilih secara random.
  • Boleh hantar banyak penyertaan (sama ada melalui FB atau blog).
  • Setiap satu penyertaan dikira satu cabutan. Sekiranya melalui blog dan FB maka ada dua cabutan. Sekiranya ada dua kali entri di blog dan dua kali share di FB dikira 4 cabutan.
  • Sekiranya tidak memenuhi syarat di atas maka cabutan seterusnya akan dibuat.
  • Semua keputusan adalah muktamad.

Hadiah


Coach Julia Legacy Stripe Multi-Color Wristlet worth RM250 x 1

COACH Signature Stripe Khaki/Multi Wristlet worth RM220 x 1



Bag Holder worth RM25 x 3

Top Referer

Environsax Bag bernilai RM30


Penaja - Tq So Much


Selasa, 29 November 2011

[11 11 11] 1st Giveaway Myna


anjuran blog cik Myna
duedate:30/11/2011

tag utk
aya
K.idah
Lya

Rabu, 23 November 2011

CANDID TIME CONTEST

anjuran blog muna rahim
duedate: 13/12/2011


pict candid...

suka pict candid 2 beranak ni...huhuhu..cm xde tmpt lain nk sikat...keh..keh..

tag utk :
Aya
Idah



Rabu, 2 November 2011

Contest Anakku Berfotogenik

anjuran blog mamaema
duedate:11.11.11

my baby pict yg kunun2 fotogenik la sangatnya..


nama anak: Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
umur :2thn 5bulan
nama mama: Lisa

Tag utk : Lya & K.idah

Publish Post

GiveAway 2nd Anniversary by Mamarayyan


anjuran blog Mama Rayyan
duedate: 30.11.2011

tag utk blog:

Aswa & K.Idah

Selasa, 25 Oktober 2011

Sape nak FM Foto Free

sesaje mood nk GA dtg..ni jumpa time BW blog teman2 maya...huhuhu...memandangkan otak masih serabut n blur so baik layan blog jap...moga2 dpt tenangkan jiwa n otak yg serabut ni...

moga ada rezeki dr

moh tgk cmna rupanya if dpt benda 2...

cantik kan...klu nk cuba nasib klik pd pict yek...




Selasa, 18 Oktober 2011

Win a 3 Days 2 Nights at Pangkor Laut Resot

moh kita join...kot2 ada rezeki korang..leh honeymoon free...

jom klik sini...atau nk best klik pict kt bawah....
Win a 3 Days 2 Nights Stay for 2 at the Pangkor Laut Resort! Refer Friends To Increase Your Chances & Earn DealCity Credits!



Selasa, 27 September 2011

Contest Raya Sedondon

anjuran blog hafez369
duedate: 21 Oktober 2011

pict sedondon kami...

tema color kelabu tahun ni...cz xpenah pn ada kelabu cmni sebelum ni so kami pakat try pakai color ni..nmpk cm nice je kn..
color pink 3 org 2 family adik...diluar pakatan kami adik beradik la plak..tp diorg sedondon sefamily gak..hehehe

ok ni pict kami sekeluarga...kelabu...budget color kelabu cm xglamor tp upanya ramai ooo tema color ni tahun ni...hehehe...

tag utk:
erma & k.idah



Selasa, 20 September 2011

Baby In Baju Raya Contest

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS"

anjuran blog anje aka mama balqis
duedate:30/9/2011

wajib follow
http://damiaqish.blogspot.com, http://imaan09.blogspot.com/ & http://sayasukecoklat.blogspot.com/
sponser hadiah from..
http://imaan09.blogspot.com/ & http://sayasukecoklat.blogspot.com/

nama: Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
umur: 2tahun 3bulan








Khamis, 15 September 2011

Gaya Si Comel Berhari Raya 2011

anjuran blog BabyIbu dan Azzamoro
duedate:31 Oktober 2011

ni nk join utk anak sedara lak...mak dia xreti nk tenet2 ni..so no problem ar...
Nama: Nur Hazirah Mohd Razi
Umur : 3tahun 1 bulan


Gaya Si Comel Berhari Raya 2011

anjuran blog BabyIbu dan Azzamoro
duedate:31 Oktober 2011

pict ceria my Raisya di pagi raya...

nama : Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
umur :2tahun 3 bulan


moh tgk penaja hadiah


Khamis, 25 Ogos 2011

JOM PHOTOBOOK GIVEAWAY

STICK MODE ENTRY
TILL 25.08.2011

ANJURAN BLOG KEDAIGAMBARKAMI

KENAPA MAMA LAYAK MENANG SEBAB dah jadi hobi baru mama & family untuk kumpul photobook disamping untuk kepuasan kami sekeluarga..sangat seronok bila tengok hasil photobook dengan gambar2 kami tersusun kemas pada setiap muka surat...paling best photobook ni gambar-gambarnya xtercabut cam album gambar biasa...so masalah kehilangan gambar tidak akan jadi lagi...macam gambar zaman mama kecik2 dulu semua bersepah-sepah kes senang dicabut dari poket or terbuka plastik wrapnya...nak susun atas rak pun cantik n kemas jer cam Buku Citer la plak rupanya...hemmm...jom photobookkkkk semua...dijamin puas hati...

moh layan pengemar utama photobook...

kasi senyum ckitttttt...tq aunty ina...

plg suka bila si dia khusyuk melayan photobook...nak2 bila ada pict si papa...kes si kecik yg selalu merindui si papa...huhuhu


Ahad, 14 Ogos 2011

Raya Contest


anjuran blog Deliagarden
duedate:18/8/2011

moh kita teka...

MOM & ME CUTEST POSING CONTEST

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS"
18.8.2011
anjuran blog anje aka mama balqis
duedate: 18.8.2011