Pengikut

Isnin, 15 November 2010

perhatian!!!! ADA PERUBAHAN SYARAT CONTEST

huhuhu..memandangkan contest yg mama anjurkan ni agak menyepi n dingin penyertaannya..so kt sini mama nk ubah sedikit syarat2nya agar semua mama-mama n ibu-ibu senang nk pilih picture baby masing....actually contest klu xramai yg sertai xbest nk buat penilaian...xpuas nk nengok aksi baby2 sekalian alam ni...huhuhu...
ok check syarat balik kt bawah ni....


syarat lama

1) wajib menjadi follower blog Contest & Giveway Blog, **LisaVsKhusairi** , **Mrs. Khusairi Shop** & blog sponser BeAutiFuL GirL dan masukkan semua blog penganjur n sponser dalam bloglist korang.
2.)buat  n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back. Hanya tajuk entry "Prince & Princess Sweety Contest" shj yg diterima
3) letak banner contest tu di side bar & di dalam n3 contest korang. masukkan ke semua nama blog penganjur & sponser dalam entry korang yek
4) letakkan SEKEPING shj gambar anak anda yg berpakaian ala-ala prince/princess, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambar tidak boleh di edit & studio photoshoot. Nyatakan nama ,umur & tarikh lahir anak anda..
6) submit link entry pd Comment Box Entry ini sahaja sebelum 15 November 2010.

7) kelayakan umur peserta adalah 1bln - 4 tahun shj  
***keputusan akan dikeluarkan pada 26 November 2010 iaitu pd Hari lahir sy yg ke-26 nant...

***tambahan: pasti ramai ckp susah nk dptkn pict anak spt yg mama minta kn..so mama nk simplekn ckit syarat....pict anak berpakaian ala2 grand dr biasa mama terima tp mcm utk prince jgn la pakaian anak t-Shirt lak kn..xnmpk la unsur2 grand...hehehe..kemeja pn okla tp nk grand la ckit dr gmbr biasa.....utk girl dh tentula nk yg bergaun lawa n meriah...cm pict my raisya..pakai topi ala2 grand...2 pn dh blh kira...ok..that all..


syarat baru

semua sama kt atas tp ubah tang syarat pemakaian jer...ok

bagi kategori Princess - baby harus berpakaian gaun sahaja (dress tennis xterima yekk) if baby pakai crown xpakai gaun pn dikira yekk..janji korang rasa pict 2 tip top punya n sedap mata korang nengok...

bagi kategori Prince - baby harus berpakaian kemeja/ kot/ baju melayu siap bersongkok pn mama terima (T-shirt xterima yekk..)

ok..kesimpulannya...picture yg sgt2 menarik hati korang la korang kasi...cz setiap baby yg join dh tentunya prince/princess korang kn...hehehee....

mama terima apa sahaja....huhuhu...bagi yg dh antar penyertaan...mama bg peluang untuk ubah picture anak..mama akan terjah semula semua blog yg join...ok





3 ulasan:

firahadifa berkata...

owh.. ade kontest ek...
best2

nanti ingatkan i ye

LisaVsKhusairi berkata...

firahadifa:huhuhu..xyah ingt terus buat entry jer..hehehe...lgpn dh xlama...

Nad @ MamaZakwan berkata...

err..utk prince tu
kemeja bleh ke tak sebenarnya?
sbb tgk syarat memula kata harus pakai kemeja..pastu yg last tu dalam kurungan kemeja tak terima pulak, huhu..